dolaczam sie do pytania, bo zaraz bede zamawial ... :?:
Jak zmienić przełożenia w skrzyni?
Zwiń
X
-
Jak zmienić przełożenia w skrzyni?
Dużo jeżdze na trasie. Od dawna męczy mnie temat jak wydłużyć przełożenie 5-ki tak aby mieć mniejsze obroty przy dużych prędkościach. Seryjna skrzynia ma bodajrze takie przełożenia jak AGR a mam 20 Km więcej. Więc silnik dałby radę na dłuższym biegu a do przyspieszania i tak redukuje..
Ma ktoś pojęcie czy można po prostu wymienić koła zębate? Jeśli tak to jakie? Mam skrzynię EGS.
Myślałęm też żeby zdobyć 6-kę skrzynię i przeszczepić ale z tego co doczytałem się w ETOS-ie to przy 6-ce jest zupełnie inna konstrukcja sprzęgła i cięgien. Nie chcę więc pchać się w abstrakcyjnie wielkie koszty....Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
-
-
Mozna wszystko, tylko potrzba troszkę kasy i wiedzy, ale temat narazie u mni dorasta powoli, dam znac jak juz bedzie po wszystkim, tylko ja mam 110 tke, (podobno :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech ) ale jest pewna opcja bez zmiany podzespołów, tylko o niej powiem jak będzie juz przetestowana :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
Komentarz